Dyreklinikk

  • Dyreklinikk
  • Dyreklinikk
  • Dyreklinikk

Dyreklinikk

Standal dyreklinikk ønsker å være din lokale dyrlege og etterstreber at både pasient og eier skal få den hjelpen de trenger, samtidig som de føler seg ivaretatt i et rolig og trygt miljø.

Vår dyreklinikk er godt utstyrt med både digital røntgen, egen tannrøntgen, in-house blodprøve maskin for raskt svar på blodprøver, ultralydmaskin, gassanestesiapparat med mer.  Vi tilbyr det meste av veterinærtjenester. Alt fra rutinebehandlinger som vaksinering, tannstell under anestesi og HD/AD-røntgen, til mer utfordrende indremedisinske utredninger og kirurgiske inngrep som kastrering, sterilisering og fjerning av hudtumor kan utføres hos oss og vår dyrlege. Vår veterinær er opptatt av å videreutdanne seg og holde seg oppdatert i faget.

Våre firbeinte venner kan ikke formidle smerte og sykdom på samme vis som oss, det er derfor fint å få en grundig helsesjekk hos dyrlege av dyrene årlig. Hos eldre hunder og katter er det også anbefalt å foreta en blodprøvekontroll, spesielt med tanke på vurdering av nyre- og leverfunksjon. Dette vil bidra til at du som eier får bedre oversikt over ditt dyrs helsetilstand.

I tillegg til å behandle pasienter som kun kommer til veterinærbehandling har vår dyrlege tett oppfølging av dyrene som er oppstallet på hunde- og kattehotellet vårt. Vi vet at tid for mange er mangelvare og at man i en travel hverdag ofte utsetter ting man burde ha gjort. Vi opplever derfor at stadig flere av våre kunder på Standal Hunde- og Kattehotell bestiller tjenester fra vår dyreklinikk i forbindelse med at deres beste venn er på opphold hos oss. Ta gjerne kontakt med vår veterinær i forkant av oppholdet dersom du har noen spørsmål eller dersom du ønsker en spesiell oppfølging for ditt dyr.

Bestill time på vår dyreklinikk ved å kontakte oss på tlf 67 07 73 60 eller ved innsendelse av vårt bestillingsskjema. For dyr som skal være på opphold er det også mulig å bestille veterinærtjenester ved innsjekk.

Bestill time