Om oss

Standal Dyreklinikk – En drøm er realisert.

Vi har fullført en mangeårig drøm om å bygge et av verdens beste og mest avanserte hotell for hund og katt. En av de viktigste komponentene har vært å ferdigstille en ny dyreklinikk med det ypperste av dagens teknologi og utstyr.

Standal Dyreklinikk er lokalisert i samme bygning som Standal Hunde- og Kattehotell. Vi tar imot pasienter fra nærområdet i tillegg til at vi tilbyr veterinærtjenester i forbindelse med dyr som er på kennelopphold her hos oss.


dyrlege nittedalOpprinnelig ble Standal Dyreklinikk bygget for å komplementere hunde- og kattehotellet vårt. De senere årene har vi i tillegg til å være en klinikk for gjestene på hotellet også åpnet for å være en smådyrsklinikk for alle i nærområdet. Om du bestiller time hos oss har du muligheten til å levere dyret ditt på vei til jobb og hente det ferdig utredet/behandlet på vei hjem.

Som kunder av hunde- og kattehotellet er vi opptatte av du som eier skal føle deg trygg på at dyret ditt har det godt og får all den oppfølgingen det trenger mens det er på opphold hos oss, uavhengig av helsetilstand. Våre kennelarbeidere er vant med å gi medisiner av mange ulike slag flere ganger daglig, også injeksjon av insulin sprøyter for dyr med diabetes. I tillegg blir alle dyr sjekket hver eneste dag, og eventuelle avvik rapporteres til veterinæren som vurderer hvorvidt dyret har behov for noen form for behandling eller ikke.