Våre tjenester

  • Dyreklinikk
  • Dyreklinikk
  • Dyreklinikk

Dyreklinikk

Standal dyreklinikk ønsker å være din lokale dyrlege og etterstreber at både pasient og eier skal få den hjelpen de trenger, samtidig som de føler seg ivaretatt i et rolig og trygt miljø.

Vår dyreklinikk er godt utstyrt med både digital røntgen, egen tannrøntgen, in-house blodprøve maskin for raskt svar på blodprøver, ultralydmaskin, gassanestesiapparat med mer.  Vi tilbyr det meste av veterinærtjenester. Alt fra rutinebehandlinger som vaksinering, tannstell under anestesi og HD/AD-røntgen, til mer utfordrende indremedisinske utredninger og kirurgiske inngrep som kastrering, sterilisering og fjerning av hudtumor kan utføres hos oss og vår dyrlege. Vi har også en egen rehabiliteringsavdeling hvor vi gjør mye rehabilitering og fysioterapi på hund og katt (se egen fane). Vår veterinær er opptatt av å videreutdanne seg og holde seg oppdatert i faget. Hun deltar derfor på flere kurs årlig og er nå også i gang med veterinærhøgskolens etterutdanning innen rehabilitering og fysioterapi på hund og katt.

Våre firbeinte venner kan ikke formidle smerte og sykdom på samme vis som oss, det er derfor fint å få en grundig helsesjekk hos dyrlege av dyrene årlig. Hos eldre hunder og katter er det også anbefalt å foreta en blodprøvekontroll, spesielt med tanke på vurdering av nyre- og leverfunksjon. Dette vil bidra til at du som eier får bedre oversikt over ditt dyrs helsetilstand.

I tillegg til å behandle pasienter som kun kommer til veterinærbehandling har vår dyrlege tett oppfølging av dyrene som er oppstallet på hunde- og kattehotellet vårt. Vi vet at tid for mange er mangelvare og at man i en travel hverdag ofte utsetter ting man burde ha gjort. Vi opplever derfor at stadig flere av våre kunder på Standal Hunde- og Kattehotell bestiller tjenester fra vår dyreklinikk i forbindelse med at deres beste venn er på opphold hos oss. Ta gjerne kontakt med vår veterinær i forkant av oppholdet dersom du har noen spørsmål eller dersom du ønsker en spesiell oppfølging for ditt dyr.

Bestill time på vår dyreklinikk ved å kontakte oss på tlf 67 07 73 60 eller ved innsendelse av vårt bestillingsskjema. For dyr som skal være på opphold er det også mulig å bestille veterinærtjenester ved innsjekk.

Bestill time